Universiteter

Innovation, kultur og organisation

At udvikle en innovationskultur og understøtte den med infrastruktur er ikke nogen let opgave. Selvom alle har et mål om at forskningen skaber en bedre verden og nye arbejdspladser er der mange interesser, som skal forenes på vejen. Det har vi arbejdet med for både danske og udenlandske universiteter og tager gerne en snak om muligheder for samarbejde.

Spin-outs

For mange universiteter vil etablering af forskningsbaserede spin-outs være den mest effektive måde at gøre en forskel på.

Spin-outs er på mange måder som den synlige del af et isbjerg. De står på skuldrene af års forskning, regler og lovgivning. Og ikke mindst aftaler om adgang til IPR, forskningssamarbejde og laboratorier. Det er derfor centralt at skabe rammer for spin-outs, der forener hensynet til universiteternes forskning, motiverer teams, tiltrækker investeringer og samarbejdspartnere. Så universiteternes spin-outs vokser sig stærke, og selvstændige. Så de gør en forskel og skaber nye arbejdspladser. Det er ikke nødvendigvis en let opgave. Men vi er i al beskedenhed sluppet godt fra det en del gange.

Døren er altid åben

Vi samarbejder med entrepreneurs, etablerede virksomheder og investorer. Så kontakt os gerne. Vi inviterer til samarbejde!