Fra forskning til forskel

Vi udvikler deep tech spin-outs fra SDU i samarbejde med forskere, investorer og industri.
Vores spin-outs har skabt mere end 1.500 high-tech jobs og tiltrukket mere end 3 mia. kr. i investeringer. 

Vores portefølje

Vi engagerer os som partnere i spin-outs, men vi har også løbende andre projekter i porteføljen.

Spin-outs

Projekter

Gør en forskel med os

Vores porteføljevirksomheder arbejder ofte på at udvikle teknologier og produkter baseret på patenterede forskningsresultater. De sigter mod at adressere komplekse markedsbehov, hvor både risici og gevinster kan være store.

Investorer

Vi samarbejder tæt med danske og udenlandske investorer i feltet fra pre-seed til serie A. Vi arbejder med business angels, venture fonde og industri-investorer. Fælles for dem er en interesse i at gøre en forskel og udvikle virksomheder, der skaber nye løsninger til fremtidens sundhedsvæsen, industrier og forbrugere.

Forskere

Vi har hjulpet mere end 50 projekter fra forskning til produkter. Fra licensiering af patenter til globale virksomheder til udvikling af spin-outs med mere end 1.500 medarbejdere. Vi ved at dit engagement som forsker er centralt og vi finder løsninger som både du, universiteter og investorer kan samles om. Vi kender vejen fra laboratoriet til markedet og kan sætte det rigtige team og hjælpe med at indgå de rigtige aftaler undervejs. 

Virksomheder

Vores spin-outs samarbejder med industrivirksomheder i ind- og udland om at udvikle nye løsninger til en række industrier. Ofte inddrages universiteter og eksterne finansieringskilder i samarbejdet, som vi med sikker hånd navigerer frem mod brugbare resultater. 

Entrepreneurs

Mange af vores spin-outs har brug for kommercielle kompetencer. Vores spin-out teams består ofte af et mix af forskere, teknikere og kommercielle entrepreneurs. Kontakt gerne SDU RIO og hør mere om deres stærke Entrepreneurs in Residence program. 

Døren er altid åben

Vi samarbejder med entrepreneurs, etablerede virksomheder og investorer. Så kontakt os gerne. Vi inviterer til samarbejde!