Samarbejde

Her gør vi en forskel

Mange forskningsbaserede opfindelser ser dagens lys undervejs i lange og komplicerede projekter. Andre gange kommer de ud af det blå. Fælles er at kommercialiseringen ofte er begyndelsen på en proces, der kan være mindst lige så krævende som det projekt som opfindelserne måske springer udspringer fra. For mange forskere vil det være første gang. Eller der vil være nye bump og muligheder på vejen. Her gør vi en forskel. Vi har gjort det mange gange og vi ved hvad der skal til for at lykkedes. Også selvom vi ikke altid lykkedes første forsøg.

Spin-outs fra SDU

Ansatte på SDU og andre universiteter skal på samme måde som ansatte i private virksomheder indberette opfindelser til deres arbejdsgiver. På SDU sker indberetning til SDU RIO.
Efter at opfindelsens kommercielle eller strategiske værdi er evalueret kan SDU vælge at overtage ejerskabet til opfindelsen. En del af disse opfindelser søges gennem tæt samarbejde med opfindere kommercialiseret gennem etablering af spin-outs. Vi deltager på co-founder vilkår i stiftelsen med en ejerandel på 10 eller 20%, og der skal indgås en patent- eller software licensaftale med SDU RIO. Omfanget af de services vi tilbyder vores spin-outs hænger sammen med hvor stor ejerandel vi har.

Døren er altid åben

Vi samarbejder med entrepreneurs, etablerede virksomheder og investorer. Så kontakt os gerne. Vi inviterer til samarbejde!