Science Ventures Denmark A/S

ENERGISTYRELSEN STØTER SDU SPIN-OUT MED MILLIONER.

Publiceret d. 25-06-2013
Iværksættervirksomhed Othonia Curing Technology A/S, der er spundet ud fra SDU, kan nu sige alle gode gange 3.

Først blev UV-teknologien til at hærde overflader med købt ud af SDU med hjælp fra Energi Fyn, Syddansk Teknologisk Innovation og Science Ventures Denmark.
Så købte børsnoterede Glunz & Jensen sig ind.
Og nu har Energistyrelsen meddelt at de støtter virksomheden med 2,5 mio. fra det såkaldte EUDP-program. Pengene suppleres med et lignende beløb fra projektparterne.

- Med engagementet fra Glunz & Jensen kan vi rulle teknologien ud i den grafiske branche. Og med hjælpen fra Energistyrelsen kan vi sætte blus på vort andet forretningsområde, der går på at hærde overflader i møbel og farve/lak industrien, siger Jens Kr. Damsgaard, direktør i Othonia Curing Technology A/S.

Også opfinderne er begejstrede ved at se deres  forskning omsat til konkrete produkter i industrien.

 - Efter at have arbejdet med LED-teknologien i nogle år er det spændene at se hvordan vi kan udnytte den i forskelige forretningsområder. Først stiftede vi Fionia Lighting, der arbejder med LED-lys til gartnerierhvervet og nu er det Othonia Curing Technology, der arbejder med UV-LED til hærdning, siger udviklingskonsulent Poul Lindstorff Johansen, SDU Erhverv – TEK Innovation

Projektet gennemføres af parterne Othonia Curing Technology, Glunz & Jensen Microflex, Teknos, One wood furniture og SDU.
 
Mere information:
Jens Kr. Damsgaard, direktør i Othonia Curing Technology A/S
Mobil: 31787780, mail: jkd@remove-this.othoniacuring.com

Kontakt

Science Ventures Denmark A/S

Cortex Park 26
5230 Odense M

Mobil:+45 31 787 780

 
jkd@remove-this.scienceventures.dk